Max here I come

Legat och sovit på jobbet, LYX? njaaa. Hade as ont i huvudet och tänderna, längtar bara tills jag ta bort den här skiten! Men det är ca 4 månader eller mindre kvar tror dom, yeees äntligen.  Cyklade till jobbet idag igen, börjar bli väldigt hurtig. Ska snart iväg och äta på max, men blir antagligen en sallad för att inte förstöra nu när jag cyklar. Ikväll ska jag ialf vara med Madde & Issa men vart vet vi ej än, några fina förslag så kontakta mig haha ;) Hej så länge

”King of Pop” har lämnat oss

En av världens största popstjärnor, Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack.

Han blev 50 år gammal.

- Jag är så ledsen och omtumlad av alla känslor, säger Michael Jacksons ex-fru Lisa Marie Presley, enligt AP.


här kan ni läsa mer
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5432546.ab


.

En haltimme kvar till rasten, längtar efter den haltimme jag får steeeka i solen haha. Sen halv tre cyklar jag ner till staden för att jag ska till tanläkaren, nu är det bara 4,5 månad kvar typ men hoppas det går fortare!!! :) Men nu ska jag fortsätta installera suit för nokia mm. Puss

@ work

Jätte mysig dag igår, jag han till och med sola lite. Man får vara glad för det lilla man får liksom höhö.
Jag drog ialf till madde efter jobbet, eller ja hon hämta mig på cykeln (A) Vi cyklade hem till henne där vi sola lite.
Mot kvällen åkte vi och handla inför våran goda kycklingsallad som vi sedan gjorde och åt när vi kom hem. Vi var också ute på en promenix till ica slagsta där vi köpte jordgubbar som vi plockade ihop lite själva (såklart dom finaste & största). På kvällen blev det vattenmelon och jordgubbar, underbart gott! 

HArHade även ingen mat med mig till lunch idag, men man kan beställa mat här på jobbet, så jag beställde en pastasallad med skinka med vin sås å grejer, hoppas de smakar prima! nu är det bara ca 1 timmer kvar till lunch :)
Jag ska även cykla hem idag, och kanske ska man träffa några små rumpnissar ikväll vem vet, cioa

Hungrig

Hejsan var ett tag sen nu, har ju varit midsommar och så. Lägger in bilder och så när jag kommer hem idag.
Idag gick jag upp 05.30 för att sedan cykla till jobbet, 1,5 mil! Duktigt tycker jag. Men sen ska man ju trampa hela vägen hem också i värmen haha vilken syn om ni ser mig :P Hoppas ialf på att jag kan sluta vid tre idag eftersom jag var här vid sju. Men snart ska jag ialf gå med mammi och kattis och köpa sallad, hoppas på att den är smarrig, och sen ska jag nog sitta å pressa lite i solen dom fåtal minuterna jag kan. Men nu ska jag kila Puss


.

Jag har sett hur du kämpar för att ta dig loss
Hur rösten manar: Stå upp och slåss
Hur dumheten sprakar med tomtebloss
Hur den fadda massan skriker: Kom med oss
Det är ett tufft liv

Min ungdom kommer aldrig igen
Jag har så mycket förstånd att förlora än
Så jag lovar dig inget, min käraste vän
Det är ett kort liv

/L.W



nu ska jag sova!


Idag känner jag mig..

tröttare än på länge, känner mig helt trött & ful idag längtar hem haha och jag som just börjat åhhh :(
Känner mig helt vit, och jag har börjat flagat ah ni vet en bad day idag.
Men imorn är det midsommar, äntligen! <33 Och igår kom pappa hem med nya lapor som ska sitta under hyllan över sängen, även ett nytt överkast och tidninghållare, kommer bli så bra :) Bokhyllan kommer nästa vecka också. Då kanske jag kan börja ha lite mer ordnign eller vad säger ni ?

Och gissa vad jag gjorde igår, hoppas inte mamma läser det här nu men antagligen gör hon de. När jag kom hem var fortfarande plattången på :O Som tur hade jag hängt upp den så den inte luta mot något, men livsfarligt ju :S
Ha en bra dag puss

Cykelturen imorn då

Idag har det inte blivit så mycket bloggande. Men har haft annat för mig, dom senaste dagarna har jag bara levt på nutrillets drink och sallad så börjar bli väldigt sugen på riktig mat! Jag som älskar mat haha. Men på fredag blir det moff, och imorn ska jag cykla till jobbet, åker 05.50 härifrån :O de ni fatta när jag går upp! Det är 3 mil sammanlagt dit och hem, så blir ett bra pass. Imorn är vi bjudna på lunch med jobbet också. Men nu måste jag fortsätta med rummet och så, prata även med maddie idag ska ses imorn <3

Bff



Hold on, be strong
It won't be long now
You would lift your head up if you knew what I know
‘So what you failed'
It's not too late
Tomorrow comes another day
Trust me, I know
So if you ever feelin' down and you need a shoulder
Lift your head up 'cause it's not over

jag älskar dig gumman längtar till resan så mycket <3

Man kan aldrig ha för många skor

Har tittat på lite skor nu och har nog hitta ett par platt sandaler jag ska beställa hem idag från H&M.
Letar även efter ett par snygga sandaletter, har ju hittat ett par på scoret men vill helst inte ha chilklack som jag köpte sist. Men har hittat ett par snygga från brandos är bara lite osäker på sulan eller vad man säger som kunde vart snyggare! Och lite för dyra just nu, men vill hitta ett par liknande ialf. Ciao


Från H&M 198:-






Skor från Brandos.se  999:-



Se vilka snygga skor Eva Longoria har på bilden för GQ.  
Bild lånad från http://www.bloglovin.com/m/32940669/0


En dag på jobbet.

Tjenare! Sitter på jobbet som vanligt, har just varit på en invigning haha :) Jag glömde mobilen hemma om de är någon som undrar varför jag inte kommer svara förens ca 17.00 ikväll. Nu sitter jag och letar gladiatorsandaler och ett par svarta sandaletter, skulle behöva ta en shoppingrunda när studiebidraget kommer, fan 14 dagar kvar..
Men men inte deppa för de haha, titta vädret då ? snacka om att man har sänkt kraven för ett bra väder. Idag är de ju ialf sol och skulle bli sjutton grader, men ändå svin kallt. Men nu ska jag sätta ihop en ny data, hörs sen puss.

Hjälp mig välja rätt mobil.

Letar mobil, men vilken ska man ha ? Jag som alltid tappar bort mobiler borde ha kvar den här tegelstenen jag har nu, men jag vill ha en bra och fin och jag måste klara det utan att tappa bort den, jag BER!

 
  • 3,15 megapixel kamera
  • Walkman telefon
  • 8 GB minne
  • Shake control
  • YouTubeTM-kompatibel
  • Wi-Fi
  • Turbo-3G med hastigheter upp till 7,2 Mbit/s

De bästa låtarna, de populäraste klippen på YouTubeTM, videopoddsändningar - med W715 WalkmanTM kommer du enkelt åt allt. Ett klick i vänteläge så är du online.

Behöver du komma ut på nätet snabbt - t.ex. för att kolla in ett nytt band som du just hört talas om? W715 stöder både Wi-FiTM och HSUPA turbo-3G.

Med Shake control kan du hoppa mellan låtar och justera volymen genom att bara röra på W715. Och vill du skapa spellistor som bygger på känslor ska du testa SensMeTM.


  

  • C901 Precious Peach
  • 5 megapixel kamera
  • Ansiktsavkänning
  • Xenon-blixt
  • MP-3 spelare

C901 Cyber-shotTM ligger perfekt i handen med sina mjuka kurvor. Men den är inte bara magisk att hålla i. Den tar förtrollande bilder också. Med 5-megapixelkameran tar du fantastiska bilder. Och även om det är mörkt får du korrekt färgåtergivning. Använd bara den inbyggda Xenon-blixten. Smile ShutterTM är din leendegaranti. C901 väntar tills den upptäcker ett leende i sökaren. Då tar den automatiskt bilden. Skjut undan linsskyddet och använd de speciella kameraknapparna för att ta perfekta bilder på direkten.


  • T700 Shining pink 
  • 3,2 Megapixel kamera
  • TrackID
  • Videoblogg
  • Inbyggda stereohögtalare
  • Turbo-3G med hastigheter upp till 3,6 Mbit/s

Ta snygga bilder med 3,2-megapixelkameran. Och om du själv vill vara med på bild kan du använda självporträttsspegeln så att du vet att du ser bra ut. Sätt på fotolampan om du vill få en bättre bild vid dåliga ljusförhållanden. Låt alla höra musiken via de inbyggda stereohögtalarna. Eller digga för dig själv via ett färgmatchat headset. Aktivera stereohögtalarna genom att växla till högtalartelefon. Nu kan du använda telefonen som handsfree och dela radio och samtal med andra. Om du vill ha ett fylligare ljud trycker du på knappen för ljudförbättring. Med T700 har du nära till nöjen. Minneskortet på 512 MB har gott om plats för alla dina favoritlåtar och videoklipp. Du får en egen blogg tillsammans med telefonen. Så varför inte lägga till lite rörliga bilder? Ta ett videoklipp, med bara några klick laddar du upp det.


Nu sitter ...

Nu sitter jag på jobbet igen, inne på andra veckan nu. Men man har ju ledigt på fredag som tur är (A)
Dagen börja ju inte så jätte bra, orkade inte gå upp imorse så vakna en halvtimme innan jag skulle vara klar och jag hade tänkt duscha och tvätta håret som jag dock inte han nu. Sen i bilen drack jag chokladdryck som jag sedan råka spilla på min vita tröja och jag hade bara ett linne under. Men som tur var fick jag låna en energi&miljö tröja haha snyggt !
Jag fick inte heller upp mina excelfiler som jag jobbade med, men som tur var har detta löst sig nu och hoppas på en fortsatt bättre dag, hoppas eran dag börjar bättre än min :) fast ni vaknar nog inte förens om sisådär 3-4 timmar. Puss

Inredning

Kom hem för ca en tim sedan. Det jag fick med mig hem idag var tre prydnadskuddar en hel vit och två med virkade blommor (också vit). Köpte öven krokar till mina smycken. I veckan ska pappa åka tbx dit och då ska han köpa svarta pärmar till mig, en jätte fint vetrin skåp som är vitt, tidningshylla, överkast, lampa. Kommer bli så fint :)
Imorn är det jobb igen då, upp tidigt men känns ändå skönt att tjäna ihop pengar.  Har även börjat tittat på en ny mobil, så måste väll smöra in mig hos min padre (A). Nu måste jag fortsätta fixa. 
see you later alligator


IKEA

Uppe med tuppen eller? nästan ialf. Nu ska jag göra i ordning mig för ska nämlingen till Ikea idag har lite grejer jag tänkt att köpa. Men får se vad man kommer hem med.

- Svarta "pärmar"
- En pläd
- Fina kuddar till de
- Ljusarrangemang till min hylla över sängen
- Krokar till mina halsband


LAY ALL YOUR LOVE ON ME



Ligger och tittar på mama mia filmen, sen ska jag sussa sött.

Studentskiva

Nu har jag kommit hem från mormor och studentskivan som var väldigt trevlig med väldigt god mat.
Och min underbart snälla kusin erbjöd sig att lägga ut pengar till en ny mobil till mig (A) tills min lön kommer.
Ska ialf börja leta efter en. Ser ut som den här helgen kommer bli väldigt lugn dock. Och jag behöver verkligen sola kanske tar en tripp till solariumet imorgon då :)  



Godmorgon

Sådär ja nu är man vaken eller har varit de ett tag men ändå. Ja och vad sker idag då? ska i alla fall försöka hinna med att slinga håret och sen ska jag på studentskiva, men efter det då?  hör av er mina söta vänner <3

Talang Final


Nu sitter jag bänkad framför Tv:n talang finalen har just börjat. Jag har ingen favorit än så länge, men tycker vissa är bättre än andra. Men nu ska jag titta vidare.

you got me saying aayooh..



Milow - Ayo Technology

Snart är det fredagsmys ?

Kom hem från jobbet för ett tag sen, vart en lång dag men har nu klarat av första veckan utav fem möjliga.
Idag formatera jag datorer, skrev in fakturer mm. På lunchrasten åkte jag och mamma till tuna park och åt, har ätit ute hela veckan nu, så gott men inte så bra! Hittade ett par jeansleggins i en ljus/mellan blå färg med fickor såklart.
Men nu är jag i alla fall hemma men vet dock inte vad som sker ikväll, kanske blir lungt ikväll sen göra något imorgon?
Nu ska jag vila lite ialf , Hejdå


Jeansleggins från Vila
(tror inte det är exakt dom på bilden men dom liknar väldigt mycket)

.

Nu blev det den svart bikinin från nelly (Y) kanske köper en annan vit sen. Kan ju berätta lite vad jag gjorde igår då. Jag gick upp jätte tidigt innan sex på morgonen för att göra i ordning mig för att sedan dra hit för en första dag på jobbet. Jga fick föra in massa gamla fakturer i Excel och följa med och titta lite och så, alltås en väldigt lugn och skön första dag. Och gissa vad det blev för mat på kvällen ? ni som känner mig vet och de börjar på K...  just det KEBAB, det gjorde min dag och sen somna jag som ett spädbarn direkt efter. Och vet ni vad idag ska jag också ut och käka men funderar på ett nyttigare alternativ. Puss 


EEM

Nu sitter jag här på jobbet för andra dagen, just nu är det väldigt chill får sitta vid datan och surfa :) Men sen blir det nog tuffare må jag tro. SItter ialf och tittar på bikinis nu och kan inte bestämma mig om jag ska beställa en vit eller svart, vill ju ha båda!  Men måste ju börja med en och de lutar mot svart, men vitt är ju också så fint :( beslutångest på hög nivå.
Hej så länge

Boy, soon I think it's too late

Har inte bloggat på ett tag men har inte haft tid och lust. Bloggen känns lika grå och ful som vädret. Så hade tänkt fixa om den så jag kan börja använda den igen. Det som inte är kul är att det ska vara regn på både avslutningen och studenten, vad ska man då ha på sig dom 2 sommarklänningarna jag har vad händer med dom? :(  kom igen ge oss lite sol tills fredag! Just jag har tappat rösten med nu kan jag knappt få fram ett ljud, kul med tanke på att vi ska spela in en recension på svenskan imorn yes! Men nu ska jag åka till mormor och fixa en klänning och sen måste jag göra klart svenskan till imorgon, ciao


RSS 2.0