Putting on my makeup, I’m going out tonight

Nu ska jag kila kanske ses ikväll partypinglor :)

Ps. Grattis till min morbror som blev med i Landslaget i skytte idag.

Nytändning



Idag börjar jag mitt nya liv och även madde om hon nu klarar av att sluta äta glass haha. Inget godis mm. Och börja träna mer minst tre gånger i veckan, fast de klarar jag lätt värre att hålla sig borta från kebaben :(  Men men nu jävlar är det bara att kämpa. Nu ska vi gå och köpa fruktsallad, se ya later babes.

.



Kom nyss hem från innebandyn, bra jobbat tjejer ! Ska väll hoppas in i duschen å sen börja läsa naturkunskapen jippie.
Stör gärna hehe, Ciao

No more wastin' time, you can't wait for life

Ska nog gå och byta om snart  för snart är det innebandy träning :) och måste fan plugga när jag kommer hem shiiiiet!
Later <3


Escada Ocean Lounge

Vaknade med värsta huvudvärken imorse men gick upp ialf, hörde på radion om branden på stadshotellet. Som jag märkte av mer när jag närma mig stan. Kom till skolan vid  9.30 och hade matte sedan var det sh och datakunskap. Dagen slutade vid 12.20 och jag följde med madde till bilden. Sedan åkte vi ner på stan, där jag hitta denna underbara parfym som jag bara måste ha! Åkte ialf hem och tittade nyss på de nya the city avsnittet, härligt. Nu måste jag igentligen plugga men ögonen går i kors. Har även träning ikväll, later.





Escada Ocean Lounge

  • Toppnot: Lychee, Plommon, Päron ackord & Jordgubbsmaräng
  • Hjärtnot: Violblads sorbet, Mimosa blomma & Jasmin
  • Basnot: Amber, Vanilj & Teak

.


240209

Tjo, den här dagen har varit seg och jag orkar verkligen inte skolan, känns som jag är 10000 år efter och vi gör inte ens något kul!  Har fixat lite med bloggen som ni kanske ser?  tyvär så kommer de upp en ful ram runt profilbilden som försvinner inom några sekunder men ialf väldigt ful, lackar!  Vad har jag mer gjort idag då, titta på 2 '½ men underbart bra som alltid. Har även käkat semla är ju fettisdagen idag :P  Skulle behöva plugga nu så ska nog hoppa in i duschen och sen plugga. Stör gärna! Later.

Kanye West



Börjar gilla kanye West mer och mer,  love lockdown som jag la ut tidigare är grym och den här låten är inte heller att leka med.
Kanye West- Heartless

17/2

Min blogg känns bara så ful men har inte orkat fixat den. Har varit mycket på sistone. Madde sov här igår ialf och vi åt massa frukt och var jätte nyttiga hela dagen, tittaade även på armageddon så bra film haha vi grina som fan.
Ja vad händer idag då? någon som vet någont kul så är det bara att höra av sig. Nu ska jag gå och göra lite nytta hej så länge.
 


Jag&Madde

Kanye West - Love Lockdown



So you never know
Never, never know
Never know enough
Til it's over love
Til we lose control
System overload
Screamin' no, no, no, no, no

Ska snart in till stan med madde å käka ming <3

.

Hela min blogg pajja typ och nu är allt as ful ,kul! Våran älsklingbil är kvaddad med :(  sug på den här dagen.


Anki&Pytte, Angie&Madde även kallade Angelica&Madeleine




Trött och jobbig dag i skolan, somna direkt när jag kom hem. Imorn slipper jag provet för jag varit sjuk så får göra de efter lovet YES! Börjar 10.40 sweet. Nu ska jag kika lite tv och så, ciao <3

090209

Börja 08.30 med naturkunskap och efter det hade vi håltimme ändå till lunch, känndes lite onödigt att komma på den lektionen som vi inte gjorde ett piss på men så kan de gå  :P Idag bestämmde madde och jag å therese med tror jag att vi ska gå i repetitions gruppen på tisdagar, vilken lättnad! Idag var det svin kallt och jag vill ha vår, titta på mina fina vår/sommarkläder från monki som hänger å väntar i garderoben och vill bli använda :(



 den här söta kjolen och...
 


den här snygga jeansjackan med blommigt inuti, kan de bli bättre?

Touch You Right Now

Helgen blev inte så lugn men väldigt lyckad. Anna, Kajsa, Moa, Therese, Erika Jag var på acropolis för att fira madde. Väldigt gott och väldigt mysigt. Sen drog jag madde och erika till totte på party. Där vi hade väldigt skoj. På söndagen var jag hos madde nästan hela dagen och hennes släkt kom och fira henne :) Sen kom micke och jag,  jocke madde åkte och handla. Madde köpte en mikro pizza (som jag idag hörde att den inte var så god), medans jag och micke drog å käka lite kjula kebab pizza. Va en bra helg, ciao



Basic element - touch you right now  ( party låten madde och jag kör med)

090207

Sitter här hos madde medans hon är i duschen ska snart göra i ordning oss för att sen ta bussen mot stan. Där ska vi äta acropolis med tjejerna och fira madde i efterskott. Efter maten blir de partaj, får väll ta de lite lungt med tanke på att jag varit sjuk om jag nu kan :) har ju vart i mitt rum en vecka typ så nu äre ut till civilisationen lr hur de stavas :P

Last weekend

Helgen som var, var väldigt händelserik. I fredags var jag hoss madde å vi käka massa tacos och sånt, sen kom micke också. På lördagen drog madde, jag, micke, robin till flen för att parta lite :)  Men som sagt var roligast hade ändå nog vi 4 när vi laga mat i en annans hus, sprang för att en bil kom som såg att vi tagit en cykel ( som vi självklart lämna kvar typ vid huset) och masa andra skojsiga saker) Jag kom hem på söndagen efter att jag, micke och robin tittat på hanbolls match där madde var tränare.

De va på kvällen de börja hända mindre roliga saker, jag fick små nässelutslag på knäna foten och det blev bara mer och mer. Det klia som myggbett men brydde mig inte mer om de utan gick och la mig. När jag vakna på morgonen för att göra i ordning mig för skolan hade jag fått stora nässelutslag och dom hade kommit på fler ställen. Så de blev ingen skola för mig utan de blev en tur till doktorn där han sa att jag var allergisk mot pencillinen jag nyligen ätit mot halsfluss. Så jag fick recept på tavegyl så att utslagen skulle försvinna. Dock blev utslagen allt värre och mot kvällen var det som värst, mina ögonlock hade svullnat så jag hade svårt att öppna dom, mina händer hade svullnat upp så skinnet knappt räckte till om ni fösrtår vad jag menar, armarna, knäna allt var fullt av stora nässelutslag ( röda med vit kant runt ).
Så pappa ringde och prata med sjukhuset och det blev en tripp in till akuten. Där min doktor såg ut som han bögen i bonde söker fru :P  Han trodde ialf inte att det var pencillinen jag hade fått denna reaktion av men för säkerhets skull ska jag pröva mig för de om ett par veckor, en väldigt allvarligt allergi i sånna fall. Han sa att jag inget kunde göra utan fortsätta äta medicinen och inte klia ( för dessa utslagg kliar och bränns och svulnar upp). Jag fick inte duscha varm lr bli svettig för då blommar dom ut. Så idag tar jag min sissta tavegyl och hoppas på att de försvinner, för dom här senaste veckorna har varit hemska. Förlåt för att inlägget blev långt och ni behöver inte läsa :) heipa

.

Tacokväll, flen, allergichock, doktorn, akuten.  skriver vad som har hänt när jag får orken tillbaka, medicinen och allt tar orken ifrån mig. 

RSS 2.0