Senaste dagarna med Madde :) <3

Sitter nu och väntar på mat, har beställt pizza tropic som består av oxfile, bear naisesås, tomat, annanas gott !
Har varit fullt upp dom senaste dagarna på julafton fick jag : presentkort, pengar, rosa tofflor, nattlinne, underkläder, mobilladdargrej, hudkrämer, körkortsfrågorna på pc grej, paraply, biocheck mm. 

Igår var jag på mellandagsrean i stockholm (skärholmens köpcentrum) med madde och pappa körde oss :)
Vi fynda massa och åt även på cmc donalds trotts våran diet som inte verkar gå så bra haha. Vi åkte sen vidare hem till e-tuna å solade. Vi köpte med spicy hem till madde och bara chilla, trr vi somna halv tre på natten å vakna runt halv ett :)  Vi tog en promenad till staden och jag köpte lite ssaltvattenspray å grejer och sen solade vi :) 

sen skulle madde bort så jag blev själv och bussen gick inte förän 1,5 h så jag ringde mamma men dom ville inte hämta mig så jag blev arg och börja gå mot kjula från stan. När jag hade kommit fram nästan till svista stanna en bil med välkända ansikten i :) Mormor och morfar så jag fick skjuts hem. Medans hade visst pappa åkt för att hämta mig för dom gilla inte att jag gick :P så han åkte i onödan, men dom var glada att jag var hemma ialf :) Men nu kommer maten hej så länge  <3

Uppesittarkvällen

Sitter framför tv:n med familjen dricker julmust och äter paradis och tittar på bingolotto där hela pernilla walgrens familj är med :) Benjamin är otroligt duktig å han så sööt! Satt ävern och titta på bilder från förra året och hitta en bild för typ exakt ett år sen på mig haha mitt hår är typ platina blond vad man ändras på ett år alltså.



Ps. Älskar dig Hanna Johansson, tack för du gillar min blogg så mycket, vänner för alltid <3

Senaste dagarna

Igår åkte mamma och jag till staden och shoppade lite julklappar och sådant fick även en fin svart schal av mamma :), vi gick och åt på mc donalds (chicken tasty). Efter det mötte jag Therese, Madde, Erika på stan trevligt :)

Idag var jag uppe tidigt och riktigt trött var jag kunde inte sova inatt "/  Åkte in till stan med morfar för att sedan träffa Pappa och vi gick och köpte massa julklappar, fick även en svrt klänning från mq till julafton, tack <3 Köpte även smink å lite sånt :) Lurade med pappa till Wayne´s jätte gott :) Kom på att jag ätit onyttigt 3 dagar i rad :O måste träna som tusan efter julafton för att komma i form ;) 

 
American Pizza söndag , mc donalds Måndag, Wayne´s idag


Alkohol löser inga problem, men det gör fan inte mjölk heller

Från förra helgen (inte den helgen som var nu) Trevligt hade vi ialf, och sämre var vi inte denna helg som var. Såklart festa vi men de hände lite tråkiga saker men vi hade kul ialf :) Men om någon av misstag eller har hittat min kamera hör av er för tusan!  Så tyvär kan jag inte lägga upp några bilder för alla är på kameran, men tack för helgen ialf, å skjutsen med, och alla som var med <3


Färgade Linser Gratis

Om du är bloggare och har bloggat i mer än 2 månader gå då in på www.fargadelinser.com och och följ instruktionerna för att få färgade linser helt gratis!

KÄRLEK



Dagen efter jag festat blir jag alltid sugen på Kebbab pizza från American, och nu är jag också de som bara tusan :( !


.

Bilder och mer om helgen kommer sen :)

13 december - Lucia

Idag är det Lucia då och ikväl blir det festa och snart ska jag börja göra mig i ordning inför den första Innebandy träningen med tjejerna :)


måste bara...

Säga att Alice faktiskt var jätte duktig när hon sjöng vinnarlåten :)

IDOL 2008



Ligger och tittar Idol och Kevin är GRYM hoppas verkligen han vinner! Fast alice är också bra men inte lika bra som Kevin :P

Så nu är det bara vänta och se, och kanske ska man rösta också  ;) och ni kan ju också ta och rösta på Kevin :)




Nyårsklänningen



Idag kom den änligen och den var till och med finare på, och dom röda skorna jag köpte i stockholm passa perfekt till.
Nu är det bara den röda kuvert väskan och smycken kvar, sen måse man nog sola sin bleka hy lite :P

Imorn har vi matteprov :/ inte det roligaste , ska titta klart på Twilight sen ska jag plugga som sjutton, Hejs

Bilder från förra helgen (inte den som var nu) vill bara säga att det var en trevlig helg både hos micke och totte, och tack för en trevli helg allihopp <3  om ni vill läsa mer om den helgen gå in på maddes blogg. Här kommer lite bilder ialf.







RSS 2.0