.

trött på folk som måste hävda sig, snacka skit, svin, tråkiga bakissöndagar mm.


Igår började jag kvällen hemma hos min käre vän Moa där Emma, Evelina, Mine, Madde, Linda också var. Sedan drog vi ut till mälarbaden där det blev lite dans, sång och bad. Trevlig kväll tjejer :)  

Imorgon ska jag ialf till frisören å fixa utväxten och lite slingor, blir nog bra får man hoppas. Behöver nog inhandlaen del grejer på stan med. Får se vad man hinner med, ska även slå en signal till min saknade vän som antagligen kommer hit på fredag :) Nu ska jag bara njuta av de sista som är kvar av helgen, adios amigos

Boyfriend kavaj beställd



 
Klicka nyss hem den här fina "boyfriend" kavajen från ellos, beställde den svarta men är sugen på den gråmelerade med. Så om den svarta sitter bra så kanske jag beställer den gråa med :) Men nog om det idag har jag varit i skolan som vanligt sen åkte jag hem med mamma, idag måste jag plugga engelska och börja på textkomunikationen om jag orkar. Ikväll blir det att titta på idol som vanligt men nu ska jag börja göra lite nytta, take care. 

15 oktober längtar

Blev ett tandläkarbesök idag och fick reda på att min tandställningen ryker om tre veckor, äntligen! Sen luncha jag och madde på wayne's där jag åt en kyckling & parmesan sallad som vanligt, väldigt gott :)  Snart ska jag titta på Idol och fixa inför skoldagen imorgon. Vi ska tydligen ut och springa på idrotten och även på fe och det känns  ju inte så frestande. Men man ska ju tänka positivt så jag får ju ialf röra på mig lite :P Nej men nu ska jag kika tv.

S som i skinnkjol.

Idag har varit en lång dag med många tråkiga lektioner, och jag gick och la mig å vila direkt när jag kom hem, men jag somna dock inte. Idag hitta jag äntligen en sida som säljer den kjol jag suktat efter ett tag, men priset var en helt annan historia tråkigt nog :( Får se om jag kan skramla ihop till den, finns ju lite andra saker jag behöver som nya stövlar och en ny jacka. Skulle även vilja ha väskan som är på bilden, men den är redan slut. Ikväll blir det att titta på svenska hollywood fruar som går på 3an vid nio, dom är så patetiska så man bara måste se det! Jag ber även för medvind imorgon och hoppas att det går som jag vill.


One tree hill and flashbacks from Alanya



Äntligen säger jag bara, oth säsong 7 har börjat och dagen är räddad. Satt nyss och titta på det första avsnittet och det var lika bra som vanligt och längtar redan tills nästa avsnitt kommer. Jag kan inte ljuga och säga att vissa scener inte påminner om alanya, för det gjorde det!  Man bara längtar tillbaka dit och bort från kalla sverige, bort
från skolan och alla måsten! Men men.. Idag började jag dagen med att cykla och hoppa studsmatta med min lillasyster, har även städat mitt rum och tittat på oth som ni vet :) Om ett tag ska jag börja laga middag som jag lovat min kära familj. Men nu ska jag njuta av det sista som är kvar av söndagen, för imorgon är det skola igen.

RSS 2.0