Helgen spenderas i huvudstaden

Äntligen torsdag och pluggveckan är över. Imorgon har jag bara två lektioner och sen bär det av med 15.10 bussen mot stockholm där helgen ska spenderas. Fredagen är inte färdigplanerad än men på lördag är det 18 års fest som gäller. Tar även med kameran så bilder läggs ut på söndag/måndag.


Besök av en saknad vän :)

Fredagen började med Fe och sedan prov i Psykologi (har inte en anning om hur det gick) efter det var det mentorstid sen var skoldagen över. Madde och jag drog ner till stan ett tag och hon leta lite kläder till kryssningen mm. Pappa kom sedan och hämta mig för att åka till Maxi för att handla massa till kvällen, träffa även kontaktpersonen för vårat fadderföretag som då är Ica maxi haha. 17.48 stod jag vid tågstationen när tåget anlände med min käre vän Isabelle. Vi gick direkt till ming hungriga som vi var, jag borde ha en egen rätt där eftersom jag beställer samma grej hela tiden och dom visste redan innan vad jag ville ha haha :) Vi hade så mycket att prata om att vi glömde att äta och en av dom som jobbar där undra om vi var klara när vi knappt hade börjat :P Efter några timmar drog vi hem för att se Idol och jag tror både Isabelle och jag har en liten crush on Rabih Jaber <33 Resten av kvällen bestod av moff å tjejsnack!

Lördagsmorgonen började med en rejäl frukost och sedan for vi in till stan där det blev en del shopping och en fikatur på Espresso house där vi drack Chai latte som var något nytt för mig, underbart gott måste jag tillägga!
Vid tre tiden tog vi farväl haha men ska ses redan nästa helg då jag åker upp, blir en 18 års fest och även andra roliga saker. Men nu ska jag fortsätta att plugga.

Isabelle & jag på Parken Zoo för ett antal år sedan <3 


RSS 2.0